середу, 1 листопада 2017 р.

РМО вчителів біології та екології у Довгалівській ЗОШ I-III ступенів


    "Екологізація освітнього простору сучасної загальноосвітньої школи" під  такою темою проходило районне методичне об'єднання вчителів біології та екології на базі  Довгалівської ЗОШ I-III ступенів. В ході семінару з доповіддю виступила Ворошилова В.А., вчитель біології Липівської ЗОШ I-III ступені, яка  розповіла  про суть екологізації в загальноосвітніх навчальних закладах та Бовкун І.М., вчитель  біології Плугатарської ЗОШ I-III ступенів поділилася досвідом організації   роботи учнів у природньому середовищі в ході гурткової роботи. Вчителі ознайомились  з матеріалами гуртка "Юні друзі природи". 
Ключовим питанням  на засідданні стала підготовка учнів до Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології та екології, особливості екологічних проектів в умовах сучасної школи.
В практичній частині засідання відвідано урок  біології у 9 класі на тему"Структура еукаріотичної клітини: мітохондрії та пластиди", який підготувала та провела  молодий спеціаліст, перспективний вчитель біології Довгалівської ЗОШ I-III ступенів, Пезова Тетяна Юріївна.






Немає коментарів:

Дописати коментар