середу, 1 листопада 2017 р.

Увага! Інформація про он-лайн опитування вчителів основ здоров'я та учнів 1-10 (11) класів

Доводимо до відома та врахування в роботі лист Міністерства освіти і науки України від 27.10.2017 року №22-2622 «Про проведення он-лайн опитування у закладах загальної середньої освіти у межах проекту «Вчимося жити разом». Звертаємо вашу увагу на те, що з метою визначення визначення ефективності реалізації проекту у закладах загальної середньої освіти проводитиметься он-лайн опитування учнів 4-10(11)-х класів та вчителів 1-10(11)-х класів.
       Опитування здійснюватиметься  з 15 по 30 листопада 2017 року (вступне), з 10 по 20 квітня 2018 року (заключне) за посиланням http://opros.autta.org.ua.
Он-лайн опитування учнів рекомендуємо проводити у шкільному кабінеті інформатики. Час на проходження опитування до 30 хвилин.
        Вчитель може проходити опитування за посиланням http://opros.autta.org.ua індивідуально у будь який зручний для нього час.
        До 15 листопада 2017р. на електронну адресу кожного закладу загальної середньої освіти, який приймає участь у проведенні он-лайн опитування, надійде детальна інструкція, а також інформація для реєстрації на сайті опитування (e-mail,код закладу освіти (пароль) та ПІН-код для реєстрації вчителів).
       Якщо до зазначеного терміну заклад освіти не отримує відповідної інформації, необхідно звернутися на електронну пошту opros.autta@gmail.com із запитом щодо надання допомоги в реєстрації.

        Просимо керівників закладів загальної середньої освіти, яким надійде запрошення до участі в он-лайн опитуванні, забезпечити можливість своєчасного його проходження учнями та педагогами.

Немає коментарів:

Дописати коментар